Thursday, November 29, 2007

Värsked uudised

"Noored Tartu semiootikatudengid on teinud hämmastava avastuse - Jakob Hurda müsteerium on lahendatud. Täna avastasid noored semiootikud otse Mihhail Lotmani loengust tulles, kuidas Jakob Hurt paljastas oma tõelise pale. Esmapilgul tundus noortele, et tegemist on teada tuntud Darth Vaderi käsilasega, üldsusele tuntud kui stormtrooper. Pärast pikemat arutelu ning konsulteerimist noorte ajaloolastega, jõuti lõpuks järeldusele, et Jakob Hurt üritas kristliku suitsukatte all pöörata eestlased hoopis tumedate jõudude poole.


Veelgi hämmastavamaid tulemusi andis piltide digitaalne töötlemine. Hetkel küll veel tõestamata, aga väga tõenäoline on Jakob Hurda hoopis kõrgem positsioon vertikaalsel kurjuse teljel.


Kõrvutades digitaalselt töödeldud Hurta ning Darth Vaderit, näeme me selgelt, et tegemist on ühe ja sama isikuga. Sellest uudisest innustatuna on paljud Tartu tumedate jõudude austajad hakanud hoopis Hurta kummardama. Nende hulka kuuluvad kohalikud metallistid, punkarid, tsiklimehed ning väike, kuid suure kiirusega kasvav emokogukond. Viimastega eitavad seotust kõik eelnimetatud kogukonnad. Loomulikult on marus ka kohalikud kristlased.
Kuna ajalugu sai selle avastusega palju eestlaste jaoks hoopis uue tähenduse, siis otseloomulikult on avastatud ka meie selle aja kanglelane. Selleks pole keegi muu kui Carl Robert Jakobson. Kõrvutades tema pildi kuulsa kangelase Obi Van Kenobi omaga, näeme me jällegi, et tegemist on ühe ja sama isikuga.


Tema kuulus esimene isamaakõne, mis räägib eesti rahva valguse-, pimeduse- ning koiduajast on ilmselge vihje tema raskest võitlusest tumedate jõudude vastu. Teda on hakanud toetama kohalikud hipid, keda on Tartus väga palju. Lisaks on võtnud Eesti maa- ja Taarausulised Jakobsoni eestlaste muistsete jumaluste sekka. On toimunud ka üksikud kümnekrooniste rikkumisi. 500-te kupüüride rikkumisi pole vaeses Tartus veel olnud.
Ainukesena on segaduses Tartu skinhead'id, kes ei oska poolt valida. Ühelt poolt sobiks neile Darth Vaderi hitlerlik käitumismaneer, kuid kuna selle poole on valinud ka punkarid (teada tuntud antifašistid toim.) ei tule see kõne allagi. Kui Obi Van Kenobi poolt propageeritud valgustus ehk nende tõlgenduses white power sobiks väga hästi kokku nende maailmavaadetega, siis olla ühes leeris hipidega oleks ilmselt hullem kui surm. Seetõttu on kohalikud skinhead'id selles küsimuses jäänud neutraalseks ning ajavad oma endist asja edasi.
Tartu linnapea on soovitanud inimestel jääda rahulikuks, kuid igaksjuhuks on mobiliseeritud kohalik politsei, noorkotkad ning kodutütred. Viimase kahe organisatsiooni funktsioon on jäänud selgusetuks. Venemaa on jõudnud juba kohale saata mõned naši aktivistid, kes levitavad kohaliku vene kogukonna seas kuuldusi, mille kohaselt on Ansip ei keegi muu kui Kuri Imperaator ise.
Mõned kommentaarid kohalikelt näitavad selgelt kui pingeline on olukord Tartus. Hakkajad Universitas Tartuensise ajakirjanikud küsisid Raekoja ümbruses inimeste arvamust toimuva kohta:
Maali (pensionär, 65 a) "Ma olen alati seda Hurda kuju seal Toomemäel vaadanud ja minuarust pole see üldse tema moodi. Tal oli ju habe!"
Tolik (Piro Kunn, vanus teadmata) "Piro on rahvast täis, joovad nagu loomad. Taara tuleb, raha tuleb, elu on ilus! Kolja, bljäd! Ma juba ütlesin sulle, et sina siit pudeleid ei võta!"
Tõnis (juuratudeng, 21 a) "See on vanade asjade üleskaevamine! Pealegi pole mingit alust Hurda süüdistamiseks."
Ivan (naši aktivist, 18 a) "Ansip fašist! Ansip Imperator! Pazooor!"
Toomas (skinhead, 19 a) "Kuradi tibla!"
Meiks (hipi, 27 a) "Nagu võtke rahulikult inimesed, sest tegelikult ju vahet pole, kas või kes nad olid või üldse on suva, mis sellel ajal toimus, sest praegu on nüüd ehk tänapäev ja üldse. Maailmarahu, piiiiissss."

Alkoholipoed ootavad alkomüügikeeldu ning on suurendanud oma varusi vähemalt 30%. Kõik mäletavad, mis juhtus enne eelmist keeldu. Õnnelik Juhus ja Herne pood on eriolukorra tõttu lahti kella kaheni.
Värskemad uudised olukorrast Tartus meie veebilehel."

- "Idioodikari!" on Sinu ainuke mõte ning Sa viskad ajalehe prügikasti. Õnneks on Asüülini veel ainult 5 minutit jalutada.

18 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea

2:57 PM  
Blogger new world order said...

Tere, ma olen kirjalikult seda tunnistust, sest ma olen tõesti tänulik selle eest, mida UniCredite Rahandusasutused tegid minu ja mu pere. Kui ma arvasin, et seal ei olnud lootust, see laenufirma tuli ja teha oma pere tunne jälle elus laenates meil laenu väga madala intressimääraga 2%. Noh, ma olen otsinud laenu, et lahendada oma võlad viimase kolme kuu jooksul, kõik kohtasin scammed ja võttis minu raha, kuni ma lõpuks täidetud Jumal saatis laenuandja. Ma ei ole kunagi mõelnud, et on ikka tõeline laenu andjad internetis, kuid minu suurim üllatus sain laenu ilma raiskab palju aega. Niisiis, kui teil on seal otsivad laenu mis tahes summa, ma soovitaksin teil emaili Hr Kenneth Edward kaudu: (edwardkennethcredit@gmail.com) Tel: 393512646127

soovidega,
Mr.Kenneth Edward.

5:33 AM  
Anonymous Anonymous said...


Siin on võimalus kõiki neid rahalisi probleeme ja neile, kes vajavad laenu mingil põhjusel anname laenu väga mõistliku intressiga 2%, anname igasuguseid laenu nii üksikisikutele ja ettevõtetele, ettevõtja või töötu inimesed on kõik teretulnud. Paljud kannatavad ja vajavad abi, et parandada oma elatustaset, paljud on töötud ja vajavad rahalist abi, et alustada äri, paljud vajavad rahalist abi, et puhastada oma arveid ja võlgu. mis tahes tüüpi laenu, mida vaja ja mingil põhjusel lihtsalt julgelt ja võtke meiega täna, see on suurepärane võimalus oma ukse samm, võtke meiega täna kell tahes meie e-posti aadress (ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM) ja saada oma laenu täna.

JAMES ELITE
E-post: ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM
Koduleht: http: //morisloancompany6.wix.com/morisloancompany
telefon: +17472339251

Tänu.

5:39 PM  
Anonymous Anonymous said...



Tere

Küsi kiire ja mugav viis maksta arveid ja alustada uut oma projektide rahastamisel, mille intressimäär 2% odavam laenu. Võtke meiega juba täna kaudu: MORISLOANCOMPANY1@GMAIL.COM koos laenusumma vaja, sest meie miinimum laenu pakkumine on 1.000,00 tahes valik summa préstamo.Yo olen sertifitseeritud, registreeritud ja õiguspärane prestamista.Me täna saab ühendust kui olete huvitatud saada selle laenu, minuga rohkem teavet laenu protsess, protsess nagu laenutingimused ja kuidas laenu kantakse sind. Ma vajan su kohest reageerimist, kui olete huvitatud.


Aitäh.
MORIS FRED
E-post: MORISLOANCOMPANY1@GMAIL.COM
Koduleht: http://morisloancompany6.wix.com/morisloancompany

3:24 PM  
Blogger Unknown said...

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Are you a business man or woman? Are you in any financial mess or Do you need funds to start up your own business? Do you need a loan to start a nice Small Scale and medium business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks and other financial institutes?. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap. Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses. Gain flexibility with which you can use for any purpose from vacations, to education, to unique purchases. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing Loans with low interest rate at 1.00% per annul for individuals, companies and corporate bodies. Get the best for your family and own your dream home as well with our General Loan scheme. Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Kindly write us back with the loan information;
- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If you are interested to get a loan then kindly write us with the loan requirement. Please, contact us for more information: PergoCF@qualityservice.com ( PergoCF@gmail.com ) PergoCF@cheerful.com
Yours Sincerely,
Mrs. Ceren Kelly
PergoCF@gmail.com
PergoCF@qualityservice.com
PergoCF@cheerful.com

We look forward to hear from you ASAP

Interested applicants should Contact us via email: PergoCF@cheerful.com

8:02 AM  
Anonymous julie said...

Tere, kas teil on vaja võlga maksmiseks või äriprojekti alustamiseks kiiret laenu? kui jah, siis võtke meiega täna ühendust e-posti teel: julieroccoloancompany@gmail.com

TEAVE ON VAJALIK
Sinu nimi...
Perekonnanimi...
SEX ..
AGE ...
Riik......
Kehtiv ID-kaart ...
LAENU EESMÄRK ........
TEIE KUU JOOKSUL ...
Laenusumma vaja ....
Laenu kestus ....
Kehtivad mobiiltelefoni number ....

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel: julieroccoloancompany@gmail.com

5:56 AM  
Blogger osma said...

Tere kõigile
Minu nimi on härra Rugare Sim. Ma elan Hollandis ja ma olen täna õnnelik mees? ja ma ütlesin minu enese et laenuandja, et päästa mind ja minu pere meie halb olukord ning suunab mis tahes isik, kes otsib laenu, ta andis õnne mulle ja mu pere, ja vajas laenu € 300,000.00 alustada oma elu üle, kui ma olen ühe Isa kaks last kohtasin seda aus ja Jumala kartes mees laenu andja, mis aitavad mind laenu € 300,000.00, ta on Jumal kartes mees, kui teil on vaja laenu ja siis tagasi maksma laenu võtke teda ütle talle, et (Mr, Rugare Sim) suunab teid teda. Võtke ühendust hr Mohamed Careeniga e-posti teel: (arabloanfirmserves@gmail.com)


LOANI TAOTLEMISE TEAVE VORM
Eesnimi ......
Eesnimi .....
2) Sugu: .........
3) Vajalik laenusumma: .........
4) Laenu kestus: .........
5) Riik: .........
6) Kodu aadress: .........
7) mobiilinumber: .........
8) E-posti aadress ..........
9) Kuu sissetulek: .....................
10) Amet: ...........................
11) Milline sa siin teid siin on .....................
Tänu ja parimate soovidega.
Saada aadressil arabloanfirmserves@gmail.com

9:29 AM  
Blogger loan said...

Kas olete ärimees / naine? Kas olete rahalises segaduses või vajate raha oma ettevõtte loomiseks? või tasuda oma arveid või alustada head äri? Kas teil on madal krediidiskoor ja teil on
raskusi käibekapitali laenude saamisel kohalikelt või muudelt finantsasutustelt ja pankadelt? Kõik, mida selleks vaja on, võtke meiega ühendust e-posti teel: JOYLOAN347@GMAIL.COM

6:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Olen hr Clark Barry, seaduslik ja hea mainega laenuandja. Oleme pärit LAENU FIRMAST. Rahaline abi. Laename raha välja isikutele, kes vajavad rahalist abi, kellel on halb krediit või kellel on vaja raha arvete tasumiseks, ettevõtlusse investeerimiseks. Kas olete otsinud laenu? Pakume laenu vahemikus 5000.00 Min. kuni 20 000 000.00 madala intressimääraga 3% võtke meiega ühendust Aadress: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

5:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

Olen hr Clark Barry, seaduslik ja hea mainega laenuandja. Oleme pärit LAENU FIRMAST. Rahalise abiga. Laename raha välja rahalist abi vajavatele isikutele, kellel on halb krediit või kellel on raha arvete maksmiseks või ettevõtluseks vajalike rahade jaoks. Kas olete otsinud laenu? Pakume laenu vahemikus 5000.00 Min. kuni 20 000 000.00 madala intressimääraga 3% võtke meiega ühendust aadress: luthors.corploanfirm@gmail.com , WhatsApp number: +18635356458


5:11 AM  
Blogger Anonymous said...

Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.

4:22 PM  
Blogger FRED MORE said...

Kas vajate kiiret laenu? Pakume laene huvitatud isikutele, kes soovivad laenu heas usus. Pakume laias valikus finantsteenuseid: äriplaneerimine, äri- ja arendustegevuse finantseerimine, hüpoteegid ja hüpoteegid, võlgade konsolideerimise laenud, ettevõtluslaenud, eralaenud, õppelaenud, 3% intressimääraga laenud. Oma tagatud ja tagamata laenu saamiseks pöörduge meie poole. Huvitatud kandidaadid peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: fredmorefinance@gmail.com
Võtke ühendust WhatsApi kaudu: + 919654763221. Lugupidamisega, hr FREDMORE

7:41 AM  
Blogger FRED MORE said...

Kas vajate kiiret laenu? Pakume laene huvitatud isikutele, kes soovivad laenu heas usus. Pakume laias valikus finantsteenuseid: äriplaneerimine, äri- ja arendustegevuse finantseerimine, hüpoteegid ja hüpoteegid, võlgade konsolideerimise laenud, ettevõtluslaenud, eralaenud, õppelaenud, 3% intressimääraga laenud. Oma tagatud ja tagamata laenu saamiseks pöörduge meie poole. Huvitatud kandidaadid peaksid meiega ühendust võtma e-posti aadressil: fredmorefinance@gmail.com
Võtke ühendust WhatsApi kaudu: + 919654763221. Lugupidamisega, hr FREDMORE

7:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kas olete rahaliselt purunenud? kas teil on võlgade saamiseks vaja laenu, sest maha tasume nii õppelaenu, ärilaenu, ettevõttelaenu, võlalaenu kui ka eluasemelaenu. võtke nendega ühendust e-posti teel: spencerloan.usa@hotmail.com või whatsapp + 1-815-383-0444

7:09 AM  
Blogger Ingrid said...

Kallid laenuotsijad.

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma loodi ülemaailmse inimõiguste organisatsioonina, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes raskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke nendega ühendust, kasutades allolevaid andmeid: e-post: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Nõutav laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiili number:

Aitäh ja Jumal õnnistagu
Ingrid

1:59 PM  
Blogger Citadelecharteredloan said...

Idb laenuagentuur väljastab laene nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, et lahendada teie finantsprobleeme Covid-19 laenutoetusega. @
citidaleloanapplication@owleyes.ch

4:30 PM  
Blogger mr scott said...

Kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks kiiresti laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot, oleme usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidivõime kontrollita ning pakume välislaenudele 100% garantiid üleminekuperioodil.

Samuti oleme andnud laenu kõigis valuutades intressimääraga 3% kõikide laenude puhul .... Huvi korral võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti teel: accessloanfirm2030@gmail.com


Saatke meile e-kiri aadressil: accessloanfirm2030@gmail.com

Whatsapp: +79258159150

Lugupidamisega
Härra Scott
accessloanfirm2030@gmail.com

2:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kiirlaenud pakuvad 2% intressi?
Kontakte-posti aadress: skyfinance88@gmail.com
WhatsApp: +4917642107446

7:06 PM  

Post a Comment

<< Home