Thursday, March 09, 2006

Õed Veronika ja Virginia

Õed Veronika ja Virginia on natuke teistsugused. Ja mitte ainult välimuse poolest. Asjatundmatu ja konservatiivne vaataja peaks neid ilmselt lesbipaariks - antud situatsioonis väga sobimatu üldistus. Nad on täiesti tavalised heteroseksuaalsed perekonnaliikmed. Aga see pole kindlasti mitte kõige tähtsam.
Kuna nad on teatud ringkonnas üsna tuntud ning enamasti nad liiguvad koos, siis nimetatakse neid lühidalt VV. VV liiguvad tihti koos oma parima sõbraga, kes on võrdlemisi kahtlase mainega (seda võimendab fakt, et tal on alati narkootikume) mees. Tema nimi on Jaak. Ehk siis, neid kohates, võib eranditult näha pilti (alustades paremalt): Veronika-Jaak-Virginia. Jah, alati samas järjekorras.
Aga kuidas on seotud VV ning Jaak Sinuga? Esimene seos on enamustele meestele ilma mingi põhjenduseta selge - Sa tahaksid seksida koos Veronika ja Virginiaga. Korraga. Teine seos tuleneb Sinu õhtustest eelistustest - ka Sulle meeldib käia klubis nimega Asüül. Nagu ka nimi ütleb, on see varjupaik nendele, kellele tavalised olelemiskohad sobivad ainult koomalaadses joobes täiskusemiseks/oksendamiseks.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home